П`ятниця, 19.04.2024, 18:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
ВХІД
Міні-чат
200
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Жовтень » 16 » Міжнародний конкурс Бобер
21:18
Міжнародний конкурс Бобер
До уваги учнів 4-х класів!
З другої чверті для учнів 4-х класів в рубриці Каталогів файлів будуть виставлятися уроки з електронних таблиць Excel.



До УВАГИ учасників конкурсу "Бобер"!

Для проходження "конкурсу Бобер" потрібно скопіювати з компакт-диска папку на комп’ютер. Відкрити файл parol і переписати цей пароль. Всі букви в паролі латинські. Тоді запустіть файл Bober.exe. Відкриється вікно програми. Прочитайте інструкцію для роботи з програмою. Тоді натисніть кнопку Розпочати. Введіть пароль з клавіатури у вікно, яке з’явилося.



Після введення паролю натисніть кнопку Далі. Заповніть дані про учасника. Дані всі потрібно ввести правильно. Клас виберіть не так як в гімназії, а так як в школах. (4 клас гімназії це 8 клас звичайної школи, 1 клас це 5 клас школи).
Тоді знову натисніть кнопку Далі і розпочнеться робота із завданнями конкурсу.
Після завершення конкурсу програма видасть повідомлення в якому файлі збережуться результати конкурсу.

Цей файл буде на робочому столі. Ви його повинні переписати на флешку, принести в школу і віддати вчителю інформатики.
БАЖАЄМО УСПІХІВ!!!

Про конкурс «Бобер»

Із «Правил проведення» Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної грамотності «Бобер».

...Метою конкурсу є підвищення комп’ютерної грамотності дітей...

...У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі учні 5– 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх форм власності.

...Конкурс проводиться в трьох вікових групах:
БОБРЕНЯ
– для учнів 5 –7 класів;
БОБРИК
– для учнів 8 – 9 класів;
БОБЕР
– для учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл.

...Конкурс проводиться в листопаді одночасно в усіх регіонах України за відповідними завданнями для кожної вікової групи.

...Учасникам пропонуються завдання двох типів:
1. Тестові завдання. До них додаються чотири варіанти відповіді, з яких потрібно вибрати правильний.
2. Інтерактивні завдання. Отримати правильний результат можна лише при виконанні відповідної послідовності операцій на комп’ютері.

...Основним критерієм оцінювання результату є сумарна кількість балів, набрана учасником. Кожен учасник має початкову суму 30 балів. У кожній віковій групі пропонується по 30 завдань (10 – по 3 бали, 10 – по 4 бали, 10 – по 5 балів). За неправильну відповідь від загальної суми віднімається 1 бал, відсутність відповіді оцінюється в 0 балів. Максимальна кількість балів, яку може отримати учасник – 150.




Шановні гімназисти!

Хто бажає прийняти участь в конкурсі з інформатики "Бобер" прошу звернутись в кабінент інформатики Самбірської гімназії. Останній термін подачі заявки 24 жовтня 2011 року.
Конкурс відбудеться 6 листопада 2011 року в Самбірській гімназії.





Шановні гімназисти!

Розпочинається Міжнародний конкурс з інформатики "Бобер". Участь в конкурсі можуть взяти всі бажаючі учні з 5-го по 11-й клас.
За довідкою звертайтесь в кабінет №22 до вчителів інформатики.






Православні і греко-католики 14 жовтня святкують Покрову Пресвятої Богородиці

Православна і греко-католицька церкви східного обряду 14 жовтня відзначають головне осіннє свято - Покрову Пресвятої Богородиці.

У його основу покладено переказ про появу Божої Матері в 910 році у Влахернському храмі в Константинополі (де зберігалася риза Пресвятої Діви Марії, її головний покрив і частина поясу, перенесені з Палестини в V столітті).

У ті дні Константинополь був в облозі язичників: місту загрожувало зруйнування. Під час недільного цілонічного пильнування, коли храм був переповнений людьми, котрі молилися, святий Андрій побачив Пресвяту Богородицю, що йшла повітрям, осяяну яскравим світлом, оточену Ангелами і сонмом святих. Царицю Небесну супроводжували святий Хреститель Господній Іоанн і святий апостол Іоанн Богослов. Під час цього явища Пресвята Діва зі сльозами піднесла молитву про порятунок людей від негараздів і страждань, потім, підійшовши до Престолу, продовжила свою молитву, закінчивши яку, зняла зі своєї голови білий покрив (омофор) і простягла його над людьми, що молилися в храмі, захищаючи від ворогів - видимих і невидимих.

Пресвята Владичиця сяяла небесною славою, а покрив у руках її блищав "краще променів сонячних". Святий Андрій з трепетом споглядав чудове бачення і запитав свого учня, що стояв поряд з ним, блаженного Єпіфанія: "Чи бачиш, брате, Царицю і Пані, що молиться про весь світ?" Єпіфаній відповів: "Бачу, святий отче, і жахаюся".

Богородиця просила Ісуса Христа прийняти молитви всіх людей, що закликають його пресвяте ім`я і благають її заступництва. Коли Богоматір залишила церкву, покрив став невидимим, але в храмі залишалася благодать, що зійшла з Богородицею.

Хоча переказ, покладений в основу свята, пов`язаний з Візантією, до грецького церковного календаря Покрова не увійшла. На Русі свято на честь Покрови Божої Матері було встановлене святим князем Андрієм Боголюбським - сином Юрія Долгорукого.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці віруючі просять у Цариці Небесного захисту і допомоги.

Після Покрови і до початку Пилипівського посту, 28 листопада, українці традиційно гуляли весілля. Вважається, що молодих, які укладають цього дня шлюб, сама Богородиця бере під свій покрив і в сім`ї пануватимуть любов і злагода.

У побуті свято здавна пов`язували із закінченням польових робіт, з поворотом на зиму.

До Покрови завершували всі роботи на полях і проводили осінні ярмарки.

Козаки здавна вважали Богородицю своєю заступницею і покровителькою.

В Україні 14 жовтня відзначають державне свято - День українського козацтва.

 



Книга про Стіва Джобса вийде на місяць раніше від запланованого

Книга про Стіва Джобса вийде на місяць раніше від запланованого

Біографію на сайті Amazon можна купити за 17,9 доларів. Фото із сайту novoskop.ru

Книга про життя засновника корпорації Apple Стіва Джобса, який помер 5 жовтня після тривалої хвороби, вийде 24 жовтня, на місяць раніше, ніж планувалося.

Як повідомляється на офіційному сайті видавництва, робота Уолтера Айзексона, який раніше випускав біографії Альберта Ейнштейна і Бенджаміна Франкліна, є єдиною авторизованою біографією творця Apple. Справа в тому, що вона заснована на сорока інтерв'ю із самим Джобсом, а також бесідах з його рідними, близькими, колегами й конкурентами.

Як повідомлялося раніше, ще до свого видання біографія Джобса iSteve: The Book of Jobs стала хітом сайту Amazon.com, зайнявши там друге місце за кількістю замовлень. Прикметно, що Amazon знизив ціни на всі книги про Джобсв майже удвічі: так, очікувану біографію на сайті можна купити за 17,9 доларів, а у видавництві, що її випускає, - за 35 доларів.

Як повідомляли Ukranews, Стів Джобс помер 5 жовтня через важку хворобу. 


Читайте новини ukranews.com в соцiальних мережах facebook та twitter.



Переглядів: 2752 | Додав: kims | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]