Четвер, 28.03.2024, 15:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
ВХІД
Міні-чат
200
Пошук
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 161
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
КАЛЕНДАР
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2011 » Вересень » 8 » З днем Вчителя
21:27
З днем Вчителя

Вітання вчителям з нагоди Дня освітян

Вчитель! Скільки сили треба,
Щоб навчити нас усіх,
І терпіння, і бажання,
І надій, і сподівання.
Вчитель наш - найкращий у світі,
Допоможе в хвилину важку,
І нехай тільки посмішки й квіти,
Він знайде на своєму шляху.

Дорогі вчителі!

       Вітаємо Вас з Днем працівників освіти. Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Бажаємо добробуту, миру, злагоди, творчих злетів, нових ідей, натхнення у вашій нелегкій, але дуже важливій праці. Нехай оминають вас життєві негаразди! Добра і щедрих подарунків долі!

Колектив сайту.

( Хто з учнів бажає привітати своїх вчителів звертайтесь до адміністратора сайту. Email: kuzbyt@ukr.net)




Шановні програмісти!

Щиро вітаю Вас з Вашим професійним святом – Днем програміста, який відзначається 13 вересня, тобто на 256-й день року! У цей святковий для Вас день хочеться побажати Вам, щоб натхнення ніколи не залишало Вас, щоб у ваших творіннях (програмах) було поменше помилок, а вдячні користувачі Ваших програмних шедеврів завжди щедро оплачували Вашу працю!

Колектив сайту.





Дорогі друзі!

Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом - Днем Знань!

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам - до своєї другої домівки - у школи та вузи.
Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, - ми завжди залишаємося вашими учнями!
Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам - ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Щасти Вам!





З Днем міста !

Шановні самбірчани!Унас чудове свято - День міста!

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об'єднує усіх, кому дорогий наш Самбір. Рідне місто славиться людьми - талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки їхнім старанням, умілим рукам, натхненній праці воно живе. Бажаємо вам міцного здоров'я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи. Ідіть завжди вперед - до нових вершин та звершень! Хай квітне наш рідний Самбір! Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед самбірчан.

З Днем народження, рідне місто!

Колектив сайту.






Оприлюднено проект Умов прийому до вузів у 2012 році

Міністерством освіти, з метою обговорення та надання пропозицій, оприлюднено Умови прийому до вищих навчальних закладів України у 2012 році

Запропоновані умови прийому, після їх обговорення та затвердження будуть обов’язковими для вищих навчальних закладів незалежно від форм власності та підпорядкування.

Відповідно до проекту умов прийому, заяви та документи від абітурієнтів для вступу на денну форму навчання у 2012 році будуть прийматися з 2 до 31 липня.


Передбачається, що вступники у 2012 році отримають право подавати сертифікати
ЗНО, видані у 2012 році, або сертифікати за 2008, або 2009, або 2010, або 2011 роки.

Право брати участь у конкурсі за результатами ЗНО або за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів за вибором, матимуть особи, які здобули повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше.


Вступник матиме право подати заяву та документи про вступ не більше ніж до п’яти вищих навчальних закладів та не більше ніж на три напрями у кожному з них.


Однією з новацій
вступної кампанії-2012, є встановлення конкурсного бала сертифікатів ЗНО на рівні не нижчому ніж 140 балів для профільних предметів та 124 бали з непрофільних конкурсних предметів.

Також передбачено, що вищий навчальний заклад на окремі напрями (спеціальності) може встановити вищу кількість балів сертифіката з профільних загальноосвітніх предметів, з якими вступник допускається до участі у конкурсному відборі.


Для конкурсного відбору абітурієнтів, які на основі повної загальної середньої освіти вступатимуть для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, у 2012 році пропонується зараховувати бали сертифіката ЗНО з трьох предметів.


Тим абітурієнтам, які в рік вступу закінчать підготовчі курси вузу, для вступу на основі повної загальної середньої освіти до цього вищого навчального закладу для навчання на природничо-математичних та інженерно-технічних напрямах підготовки при вступі на відповідний напрям буде додано до 20 балів.


Перші рейтингові списки вступників, із зазначенням рекомендованих до зарахування будуть оприлюднені 1 серпня.


Приймальні комісії вищих навчальних закладів будуть приймати рішення про рекомендування до зарахування на навчання на місця державного замовлення у три етапи: у перший, п’ятий та восьмий дні після останнього дня прийому заяв.


Після оприлюднення другого (5 серпня) та третього (8 серпня) списків вступників, рекомендованих до зарахування, встановлюється по три дні для виконання вступниками вимог для зарахування.


Інформування громадськості про подання заяв на вступ до вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації передбачається здійснювати за допомогою Єдиної державної електронної бази з питань освіти.


З текстом проекту Умов прийому до вищих навчальних закладів у 2012 році можна ознайомитися на
офіційному сайті МОНмолодьспорт.


У проекті Умов прийому до вузів передбачено збільшення мінімального бала ЗНО

У Міністерстві освіти пропонують підвищити прохідний бал сертифіката ЗНО до 140 балів. Зміни торкнуться профільних предметів вищих навчальних закладів

"До 140 балів ми пропонуємо підняти тільки з профільних предметів, на решту буде достатньо тих самих 124 балів, - каже міністр освіти Дмитро Табачник. - Проте, як і зараз, ми залишаємо вузам право модифікувати прохідний бал. Тобто конкретний вуз може підняти прохідний мінімум з профільного предмету, наприклад, до 150 балів або вище".

За його словами, така зміна в правилах вступу до вузів наступного року допоможе вирішити проблему з великою кількістю абітурієнтів. Очікується, що в 2012 році вступати до університетів будуть близько 350 тисяч абітурієнтів.

Якщо пропозицію міністерства буде враховано в умовах вступу, то близько 30% абітурієнтів доведеться вступати до технікумів та коледжів замість вузів. За словами Табачника, цього року більше 140 балів набрали 72% учасників ЗНО.

"Таким чином ми стимулюємо школярів вчитися, прагнути до кращих результатів. За допомогою цього нововведення ми зможемо спонукати абітурієнтів вступати на робітничі професії, наприклад, слюсар, токар. Їх зараз в країні не вистачає", - говорить міністр.

В університетах підтримують це нововведення. "Нинішній мінімальний бал сертифіката ЗНО занадто низький. Потрібно піднімати планку, тоді в університети будуть йти сильні абітурієнти, відповідно, підвищиться якість кваліфікованих випускників", - вважає президент Національного університету "Києво-Могилянська академія" ( НаУКМА) Сергій Квіт.

Як повідомлялося раніше, проект Умов прийому до вищих навчальних закладів на 2012 рік було оприлюднено на офіційному сайті МОНмолодьспорт. Обговорення триватиме близько двох тижнів


Переглядів: 781 | Додав: kims | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]